RONALDO DOMINIRA: Odbio ponudu koja se ne odbija - Samo da bi ostao u Evropi!

Mnogo je špekulacija o budućnosti Cristiana Ronalda u posljednje vrijeme i svi navijači se pitaju kako će se sve ovo završiti! 


A sve je započelo njegovom izjavom nakon finala prošlosezonske Lige prvaka, kada je nagovijestio kako bi mogao otići iz Real Madrida.
Vjeruje se kako je njegov odnos sa predsjednikom kluba Florentinom Perezom toliko loš nakon što mu nije ponuđen novi ugovor da želi što prije otići. Uprkos tome što ima 33 godine, za njega je zainteresovan veliki broj klubova.A prema pisanju španskih medija prvak Italije Juventus je Real Madridu čak i poslao ponudu od 100 miliona eura, a Ronaldu ponudio četverogodišnji ugovor, po kojem bi zarađivao 30 miliona eura godišnje.

Međutim, kako navode madridske novine Marca, portugalski napadač je također dobio i nevjerovatnu ponudu od neimenovanog kineskog kluba. Naime, ponuđen mu je ugovor na dvije godine po kojem bi zarađivao 100 miliona godišnje, što je ukupno 200 miliona.Nitko ne bi mogao kriviti Ronalda ukoliko bi ovo prihvatio, s obzirom da ima 33 godine i da je u karijeri postigao sve o čemu je sanjao, a pored toga, gotovo je sigurno da nikad više u profesionalnoj karijeri neće dobiti takav ugovor.

Međutim, on je navodno odbio tu ponudu, te još uvijek nije zainteresovan za odlazak iz Europe. Naime, on smatra kako još uvijek može igrati na vrhunskoj razini, te još razmišlja o ponudi ‘Stare dame’.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.