Real u problemu: Ronaldo odlazi - Perez sprema 5 ponuda za naslijednika glavne zvijezde!

Portugalac sve bliže odlasku: Ko će zamijeniti Cristiana Ronalda? Pet igrača na listi želja Real Madrida!


U prethodnih nekoliko dana uveliko se priča o tome da će Cristiano Ronaldo konačno napustiti Real Madrid.
A navodno je Juventus već spremio ponudu za jednog od najboljih igrača svijeta. Ronaldo je u Real Madrid stigao prije devet godina, a s kraljevskim klubom u više navrata osvojio je sve što je mogao.Ipak, u posljednje vrijeme se više priča o tome da će Portugalac napustiti Santiago Bernabeu, a ugledna Marca jučer je objavila da je Juventus spremio već ponudu od 120 miliona eura. Čak je i Florentino Perez sazvao hitan sastanak u prostorijama kluba što dovoljno govori o ozbiljnosti ove situacije.

Florentino Perez želi da čuje mišljenje Ronalda, odnosno da li on želi da napusti Real Madrid. Ukoliko Portugalac poruči da je vrijeme za rastanak očekuje se da mu Florentino Perez neće praviti probleme.U Real Madridu već lagano počinju razmišljati šta će biti nakon što Ronaldo napusti klub, a već se pravi lista igrača koji bi mogli zamijeniti ovog igrača. Na listi želja Kraljeva nalazi se pet fudbalera, a to su Eden Hazard, Kylian Mbappe, Harry Kane, Neymar i Antoine Griezmann.

Marca je sinoć objavila da je Perezova prva želja Neymar, ali da je svjestan da će uspjeti dovesti Brazilca iz PSG-a. Također, u posljednje vrijeme s Kraljevima se najčešće povezuje Mbappe, no i to je još uvijek samo jedna u nizu brojnih špekulacija.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.