REAL OSLABLJEN: Nakon odlaska Cristiana Ronalda - Još jedna zvijezda najavila prelazak u Juve!

Velike promjene najavljene u Madridu: Zvijezda nagovijestila transfer u Juventus - Uskoro opet sa Ronaldom? 


Cristiano Ronaldo je nakon mnogo raznih špekulacija u utorak i zvanično postao fudbaler sa čizme, tačnije fudbaler Juventusa.
Tako je kompletiran senzacionalni transfer Ronalda iz Real Madrida u Juventus vrijedan oko 105 miliona eura, a sada bi mu se u Staroj dami mogao pridružiti još jedan odličan fudbaler Madridskoga Reala.Prema pisanju italijanskog Sport Mediaseta, Portugalac je već zatražio uslugu od predsjednika Juventusa Andree Agnelija. Tako je, navodno, Ronaldo zatražio dovođenje lijevog beka Real Madrida Marcela u Torino.

Marcelo i Ronaldo su briljantno sarađivali u Madridu, pa ne bi čudilo da je Portugalac zaista zatražio realizovanje pomenutog transfera koji bi značio potpunu reformu kako Reala tako i Juventusa, a da se nešto "kuha" čini se da je potvrdio i sam Marcelo.Naime, Marcelo koji ima ugovor sa Realom do 2022. godine (i otkupnu klauzulu od 180 miliona eura) je na nakon Ronaldovom prelaska u Juventus na svom Instagramu uz sliku za portugalskim asom napisao: "Uskoro ćemo ponovo biti zajedno".

Ova objava je brzo nestala sa Marcelovog Instagrama, ali screenshot iste već kruži društvenim mrežama i navijači Juventusa se nadaju ovom transferu, koji bi dosta pojačao ovog Italijanskog velikana.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.