PSG UCIJENJEN: Neymar tjera saigrača iz kluba - Traži transfer bivšeg saigrača iz Barce!

Brazilac "vedri i oblači" u Paris Saint Germainu. Neymar Jr je naredio samo jedno - Urugvajac može samo da ide! 


Parižani dobili zadatak - fudbaler Barcelone! Opšte je poznato da Neymar JR baš i nije "u ljubavi" sa Edinsonom Cavanijem.
Saigrači u Paris Saint Germainu su imali puno razmirica u Francuskoj, poznat je slučaj "Penal", ali i u svlačionici to ne djeluje baš najbolje. Dvojica igrača su u suprotnim "klanovima", Neymar Jr predvodi Brazilce.Dok je Cavani u drugoj grupi igrača koji su došli iz ostatka Južne Amerike. Na tragu toga, katalonski Sport piše da je Brazilac "predložio" upravi Paris Saint Germaina da proda Cavanija i da na njegovo mesto dovede - Luisa Suareza!

Navodno, Parižani nemaju ništa protiv prodaje Urugvajca, a moguća destinacija je i povratak u Napulj. "Sveci" će pokušati da dovedu Suareza koji je, zajedno sa Messijem i Neymarom, činio "Trio fantastico".I to ne samo na terenu, već i van njega kao dobri prijatelji. U više navrata se najavljivalo da bi prvak Španije mogao da proda svog napadača, ali kako je Antoine Griezmann ostao u Atleticu, sada su šanse manje.

Ipak, gde ima dima... Jako često ima i vatre. A Neymar kao Neymar nastavlja po starom, i dalje ucjenjuje klub kao što je navikao. Ostaje da vidimo kako će to Thomas Tuchel podnijeti i šta će se dalje dešavati, pošto on nije poznat kao trener koji podliježe pritiscima.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.