PROŠAO NAJGORE: Englezi su još i dobro prošli u polufinalu - Najviše Srbin izgubio!

Nisu Englezi: Sve je iznenadilo ko je najviše izgubio pobjedom Hrvatske - A Hrvati otišli u finale!


Reprezentacija Hrvatske izborila je plasman u finale Mundijala u Rusiji i time razveselila milione navijača.
Međutim najveći gubitnik mogao bi da bude srbijanski arbitar Milorad Mažić. Mažić je jedan od najboljih fudbalskih sudija današnjice, a to je i dokazao perfektnim suđenjem na ovogodišnjem Mundijalu.Za očekivati je da Svjetska kuća fudbala (FIFA) ne dozvoli datom arbitru da sudi finale zbog političke situacije na Balkanu, ali i istorije sukoba na ovim prostorima za koje se smatra da su u najmanju ruku zategnuti.

Iako je nebrojeno puta do sad Milorad Mažić pokazao da ništa ne utiče na njegovu iskrenu objektivnost, izgleda da sudijska komisija ipak strijepi da značaj momenta i protivnik ne utiču na njegov rezon.On je na 21. planetarnoj smotri sudio mečeve Južne Koreje i Meksika (1:2), te Kolumbije i Senegala (1:0). Nakon sjajno posla mu je bilo povjerena pištaljka u "finalu prije finala", a brojne pohvale je dobio nakon što je uspio svojim autoritetom da primiri igrače obe ekipe.

 Iako je bio jedan od glavnih kandidata za suđenje finala Mundijala, sada je taj slučaj izuzetno upitan, a teško je zaista očekivati da će mu biti pobjerena pištaljka u susretu Hrvatske i Francuske. Najveći gubitnik Mundijala- Milorad Mažić.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.