Preokret života: Nekada velika zvijezda Premier Lige - Danas pred provalijom, policija ga smiruje!

Sa Ostrva nam stižu uznemirljive vijesti koje tvrde da je bivši defanzivac Arsenala uhapšen zbog sumnje na podmetanje požara i zlonamjerne komunikacije. 


Priču je prva prenijela Darren Lewis iz The Mirrora, koji izvještava da su prijatelji bivšeg reprezentativca Obale Slonovače zabrinuti zbog njegove mentalne situacije.
“Policija istražuje navodni požar na adresi u Anfieldu u subotu, 30. juna, te je u subotu 7. jula uhapsila 35-godišnjeg čovjeka sumnjivog na podmetanje požara na njegovoj adresi oko 17.00 časova.Doveden je u policijsku stanicu u sjevernom Londonu gdje je trenutno u pritvoru.” Eboue je upisao 214 nastupa tijekom sedam godina za Arsenal prije nego se preselio u Galatasaray i tako napustio Premier ligu.

Potom se 2016. ponovo vratio u Premier ligu u ekipu Sunderlanda, ali nije igrao ni jednu utakmicu za klub, zbog toga što je dobio jednogodišnju zabranu zbog ne plaćanja bivšeg agenta koji ga je zastupao.Nakon završetka karijere uslijedili su veliki problemi za Ebouea. Razveo se sa suprugom koja mu iz nekog razloga ne dopušta da viđa svoju djecu te koja mu je “ukrala” većinu novca zarađenog u karijeri.

Zbog toga je Ebou bio primoran da živi kod prijatelja neko vrijeme. Stvari su izgledale dobro kada je Ebou nastupao za legende Arsenala protiv Reala u Madridu prošlog mjeseca, ali izgleda da je situacija daleko od dobre.  

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.