Preokret u Staroj Dami: Transfer poremetio planove - Ronaldo spasio veliku zvijezdu kluba!

Sve je izvjesnije kakve bi posljedice mogla imati legenda stare dame Mario Mandžukić zbog dolaska Ronalda!Posljednjih nekoliko dana, otkako je procurila vijest da bi Ronaldo mogao preći u redove italijanskog velikana, naslovnice sportskih magazina ne prestaju biti popunjene ovom viješču.
Jedan od najtiražnijih sportskih dnevnih listova, talijanska La Gazzetta dello Sport, u današnjem izdanju analizira kako bi s Ronaldom mogla izgledati ekipa Juventusa, a u prvom planu je Mario Mandžukić."Mandžukić je spreman žrtvovati se, braniti ekipu i suigrače te trpjeti batine za Portugalca", piše La Gazzetta. Bio bi svojevrsni Ronaldov zaštitar, pojašnjava autor Fabio Licari. "Ronaldov radijus kretanja bit će uži i neće se trošiti na obranu.

U Realu je zbog toga Karim Benzema mijenjao svoj stil igre i učio kako braniti Ronalda i vraćati se u obranu. Juventusu to ne bi bio problem jer ima Mandžukića. Oni su idealni suigrači. Mandžukić je u skoku puno jači od Benzeme. Uz Ronalda uz špici bio bi nezamjenjiv."Talijanski mediji vide Juventus u formaciji 4-2-3-1 Mandžukić bi bio na lijevoj strani, iza Ronalda. Za Mandžukića je u Juventusu uvijek moguća i opcija da ispadne iz prvog sastava, jer su tu Douglas Costa i Paulo Dybala, no kada treba braniti rezultat i ekipu, bez Mandžukića se ne može.

Ni Costa ni Dybala na tom planu ne mogu koliko može Mandžukić. Mandžukić je prije potpisivanja ugovora bio na izlaznim vratima, ali mu je obećana sloboda u napadu i igranje prirodne pozicije. Hoće li Alegri uspjeti ukomponovati sve ove rasne igrače, ostaje da vidimo.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.