Nema Ronalda, nema problema - Zamjena za najveću zvijezdu Reala već u klubu!

Real Madrid je konačno pronašao rješenje za odlazak Cristiana Ronalda - Ronaldova zamjena je već u klubu!


Real Madrid je već pronašao zamjenu za Cristiana Ronalda, izjavio je stručnjak sa Sky Sportsa Michael Bridge.
I taj čovjek je baš Gareth Bale, koji će sada izgleda ostati na Santiago Bernabeu nakon odlaska Cristiana Ronalda. Ronaldov transfer u Juventus je potvrđen u utorak, završivši devetogodišnji boravak u Real Madridu.33-godišnjak, koji je pet puta osvojio Zlatnu loptu, potpisao je petogodišnji ugovor sa Juventusom koji ga je platio 105 miliona eura. To je dovelo do špekulacije o tome tko bi ga mogao zamijeniti, no Bridge misli da je to već odlučeno.

“Možda je već tamo – Gareth Bale”, rekao je Bridge za Trnasfer Talk. “On je postigao jedan od najboljih golova koje ćete ikada vidjeti u bilo kojem finalu Lige Prvaka prije par mjeseci protiv Liverpooola.”“Preispitivao je svoju budućnost. Da li on dobiva ulogu Ronalda u Real Madridu?” “Ako ne Neymar ili Mbappe, koji su u PSG-u, tko bi mogao biti Ronaldova zamjena,” izjavio je Bridge u intervjuu za Transfer Talk.

“Nema dugo vremena za takav posao, zamijeniti Ronalda nije lagano, možda oni samo zadrže Balea.” Ronaldov odlazak iz Real Madrida je stvorio mnogo prostora za druge Galaktikose koji već dugo vremena čekaju takvu priliku da bi se pokazali i isplivali na površinu.

Pokreće Blogger.