Klopp napada: Ronaldo je koštao mnogo - Juventus mora prodati veliku zvijezdu!

Liverpool želi veliku zvijezdu Serije A! Juventus će prodati jednog napadača zbog dolaska Ronalda? 


Juventus je jučer objavio jedan od najvećih transfera u posljednjih nekoliko godina jer je Cristiano Ronaldo potpisao na četiri godine za prvaka Italije.
Ovaj potez portugalskog fudbalera iznenadio je fudbalsku javnost, ali su iz Real Madrida otkrili da je Ronaldo sam tražio da ga puste da ide u Juventus iako ga je njegov menadžer savjetovao da čeka PSG ili United.Italijanski mediji smatraju da će dolazak Ronalda značiti da će neko od igrača Stare dame napustiti klub do kraja ljetnog prelaznog roka. Masimilliano Allegri sada ima nekoliko vrhunskih opcija u napadu.

No sada prema svemu sudeći morat će se odreći barem jednog od svojih napadača. Italijanski mediji smatraju da će to biti Argentinac Paulo Dybala za kojeg je već veliki interes pokazao Liverpool kojem bi igrač njegovog profila odgovarao.Navodno, Liverpool je već kontaktirao prvaka Italije i jasno poručio da žele kupiti Dybalu. Redsi na čelom sa Kloppom su spremni da plate oko 90 miliona eura za Argentinca i nadaju se pozitivnom odgovoru iz Torina.

Klopp ima u planu da dodatno pojača Liverpool, dok navijačima nije jasno šta se tu dešava jer imaju veliki problem na golu, Karius svojim nastupima na dvije prijateljske utakmice je potpuno razočarao, a Klopp taj problem ne rješava.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.