Izašlo na vidjelo: Odvijalo se pod velom tajne - Ali sada je jasan razlog Zidaneovog odlaska!

Otkriveno - Zidan otišao zbog Ronalda?! Neke stvari lagano izlaze na vidjelo. Šta se tu u stvari desilo?


Zinedine Zidane je od odlaska iz Reala na odmoru sa porodicom i sigurno da mu je potreban otklon od fudbala.
On ne planira da se vraća ove sezone na bilo čiju klupu, a mnogi pričaju da će biti van fudbala sve dok se ne oslobodi klupa Juventusa. Navodno mu je Juve poručio da će on biti sledeći trener, ali videćemo da li je u pitanju naredno ljeto."Marca" je otkrila neke detalje, naime, Zidane je navodno znao za situaciju oko Ronalda na kraju sezone, i da će Portugalac otići, tačnije, da mu Perez neće dati povišicu. Njemu je saopšteno da je potrebno promijeniti dosta stvari u svlačionici.

Kao i da treba okrenuti list i on je to prihvatio kao odluku kluba, ali nije želio u tome da učestvuje. Odlazak Ronalda bi stavio Balea u centar projekta, sa čim se Francuz nije slagao, nije želio da se odrekne ni Benzeme, a sa druge strane nije bio u baš dobrim odnosima sa recimo Iscom i mlađim španskim igračima.Uz to, bio je prepreka dovođenju golmana. Zidan je bio vezan za fudbalere sa kojima je harao Evropom i iako je shvatao razloge Florentina Pereza, odbio je svaku pomisao da on bude taj koji će izvesti revoluciju.

Ubjeđivali su ga par dana i Perez i direktor Sanches, ali nije želio da odstupi. Novac nikada nije bio u igri, Zidana to ne zanima, povukao se kao igrač, propustivši da uzme šest miliona u poslednjoj sezoni ugovora, sada se ostavkom odrekao 24 miliona koliko je trebalo da mu pripadne naredne sezone. U svakom slučaju, jedan je Zizu.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.