Italijani ucijenili zvijezdu: Oduševio igrama na Kupu - A onda 15 minuta za odluku!

Zvijezda otkrila zanimljivu priču: "Inter me zvao 2013. godine i poručili su mi da imam 15 minuta za odluku" 


Reprezentativac Brazila, Paulinho, prošlog ljeta je potpisao za Barcelonu i mnogi su vjerovali da će biti veliki promašaj katalonskog kluba.
Međutim, Paulinho je oduševio navijače Barcelone svojim igrama nakon što je došao iz daleke Kine. Prije toga ovaj Brazilac je imao iskustvo igranja u Evropi jer je dvije sezone proveo u dresu Tottenhama u koji je stigao iz Corinthiansa na ljeto 2013. godine.Tada je Paulinho bio na meti mnogih klubova iz Evrope jer je oduševio igrama na Kupu Konfederacija. Na adresu Corinthiansa stigla je ponuda iz Intera, a Paulinhu je agent javio da ima samo 15 minuta da odluči da li ostaje u brazilskom klubu ili ide u Inter.

"To je bila zaista luda situacija. Agent me nazvao i rekao da me želi Inter, ali da samo imam 15 minuta da donesem odluku. Sve ovo se desilo prije treninga u Corinthiansu. Otišao sam do trenera, a tada je to bio današnji selektor Brazila, Tite.Rekao sam mu šta se dešava i on mi je samo poručio da je to moj život i moja odluka", rekao je Paulinho, te nastavio: "Rekao mi je samo da dođem pred trening i da pokažem palac gore ako ostajem, a palac dolje ako idem u Inter.

Sjeo sam u svlačionicu i razmišljao nekoliko minuta. Ipak, na kraju sam odlučio da ostanem. Otišao sam na trening i Titeu pokazao palac gore, a onda mi je on prišao i rekao da je bio siguran da idem u Inter. To je bila dobra odluka kada sada pogledam na sve to".

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.