Francuska u problemu: Navijači zabrinuti - Najbitniji igrač možda propušta susret zbog povrede?!

Navijači Trikolora zabrinuti - Čitava Francuska čeka vijesti: Šta se to tačno desilo sa Kylianom Mbappeom? 


Ljubitelji fudbala širom svijeta željno iščekuju sutrašnji "sudar titana", polufinalni duel Mundijala između Francuske i Belgije.
 Očekivanja navijača obje selekcije su velika, a simpatizeri Trikolora velike nade polažu u mladu zvijezdu Kyliana Mbappea. Mbappe je u osmini finala protiv Argentine pokazao sav raskoš svog talenta.A sliču partiju od njega svi navijači u Francuskoj očekuju i protiv Belgije. Ipak, vijesti koje su itekako zabrinule sve navijače Francuske pristigle su danas iz St. Petersburga. Naime, Kylan Mbappe nije odradio posljednji trening pred meč sa Belgijom.

Tačnije, mladi Mbappe se uopšte nije pojavio na treningu ekipe. Iako je Didier Deschamps nakon treninga izjavio da niko od igrača nije upitan pred sutrašnji duel, s razlogom su se pojavili strahovi među navijačima Francuske.Svi zaključci su doneseni s obzirom da još nema inoformacija zbog čega je Mbappe propustio trening. Nije poznato da li je Mbappe zaradio neku povredu ili ga je Deschamps poštedio treninga kako bi se adekvatno odmorio za duel sa Belgijom.

Ali je sigurno da se svi ljubitelji fudbala nadaju da je sa ovim mladim fudbalerom sve u redu. Susret Belgije i Francuske je na rasporedu danas u 20:00 sati na stadionu u St. Petersburgu a očekuje se pravi vatromet!

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.