Džaba trud: 2 zvijezde Premier Lige nakon pijančenja na putu za operacioni stol!

Zaista bizarno - Dvojac West Hama doživeo teške povrede nakon cjelonoćnog ludovanja i pijane noći!


Potvrđeno je i od strane kluba da će duži vremenski period provesti van stroja, ali priča koja stoji iza povreda je prosto nevjerovatna.
West Ham ima velike planove ove sezone, o tome govori i podatak da su doveli pet sjajnih pojačanja, a da planiraju da dovedu dva još bolja pojačanja. Ipak, u moru dobrih, pojavile su se dvije loše vijesti.Naime, napadač Andy Carroll i defanzivac Winston Reid su doživeli povrede, obojica će morati na operaciju, očekuje se da na terenu budu tek za tri mjeseca. Carroll je povrijedio članak, a Winston Reid koljeno.

I Manuel Pelegrini je govorio o povredama pomenutog dvojca i koliko je to problem za "Čekićare", a u medijima se u međuvremenu pojavila informacija da su se Carrol i Reid povrijedili vraćajući se u hotel nakon lude noći.Naime, oni su pijani pokušali da se ušunjaju u hotel preko terase, Kerol je navodno pao i doživeo povredu ligamenata članka. Zaista bizaran način da jedan vrhunski sportista doživi povredu, posebno ovog stepena.

Koliko tu ima istinite u ovoj priči, ne možemo sa sigurnošću da kažemo, ali se u engleskim medijima uveliko piše o ovome, a imajući u vidu kakvi su neki profesionalni sportisti kada imaju slobodnog vremena ne bi nas čudilo da se tu i dosta toga prećutalo!

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.