Zidan otkriva: Ova ekipa ima nestvarnu moć - Zašto ne iskoristiti to?!

Nakon jedanaest dana otkako je napustio klupu Real Madrida jedna od najvećih zvijezda fudbala i Reala donijela je odluku!


Proslavljeni francuski fudbaler Zinedine Zidane, odlučio je da progori o planovima za budućnost.
Dosta se pisalo kako će Zidane preuzeti reprezentaciju Katara gdje će zarađivati 50 miliona za godinu, onda se spominjalo da se vraća u Juve, kao trener i na koncu da će nakon Mundijala u Rusiji preuzeti reprezentaciju Francuske.Ovo je naročito očito ukoliko Deschamps ne donese medalju kući. "Moja budućnost nije poznata. Trenutno odmaram i ne znam šta ću raditi, neke odluke koje sam donio su bile najvažnije u mom životu".

 Francuz je prokomentarisao i reprezentaciju svoje zemlje:  "Ova ekipa ima nestvarnu moć. Mislim da mogu napraviti odličan rezultat, zašto ne i osvojiti Svjetsko prvenstvo kada smo već toliko jaki i uigrani?"Zidane će skupa sa generacijom koja je 1998. osvojila Svjetsko prvenstvo u utorak odigrati prijateljski meč protiv ekipe stranih igrača, s kojom će se proslaviti 20 godina od osvjajanja Mundijala.

Zinedine Zidane je jedan od najostvarenijih francuskih fudbalera a sem svjetskog prvenstva koje je osvojio sa Francuskom protiv Brazila 1998. Zidane je osvojio gotovo sve, pa čak i sada tri uzastopne titule sa Real Madridom kao trener što još nikome nije pošlo za rukom.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.