Veliki povratak: Selektor ga protjerao iz reprezentacija - A danas pred transferom karijere!

Nesvakidašnji preokret - Selektor ga protjerao iz vlastite reprezentacije, a sada je pred novim potpisom karijere. 


Igrač Milana, Nikola Kalinić, odbio je ući u igru reprezentacije Hrvatske kada je Dalić htio da ga uvede pa je otjeran iz kampa selekcije.
Za sada je to jedina negativna stvar kada je u pitanju boravak naših komšija na Mundijalu u Rusiji. Srećom, taj događaj nije poremetio raspoloženje u timu pa Hrvatska igra sjajno i nakon grupne faze ima velika očekivanja pred nastavak turnira.Ali, Kalinić bi mogao ovog ljeta da napravi transfer karijere. Naime, za napadača Milana zainteresovan je španski Atletico Madrid. Diego Simeone je zagrizao za hrvatskog internacionalca i čini se da je ostvario kontakt sa upravom Milana.

Pregovori su naime u toku, a transfer Kalinića u osvajača Europske lige trebao bi iznositi oko 15 miliona eura. Ukoliko Milan ne pristane, postoji mogućnost da dođe do posudbe na jednu godinu uz mogućnost otkupa ugovora.Nikola Kalinić je kako god mi gledali na to napravio jedan veoma ishitren potez koje se može svakako kategorisati sem potezom zrele osobe i nekoga ko je dobro promislio o tome što radi i što bi mogle biti posljedice.

Reprezentacija Hrvatske je u ovaj dio takmičenja došla takoreći ekspresno, pregazivši svoju grupu u tri utakmice i oduševivši fudbalske navijače širom svijeta tom prilikom a cjelokupnu eksploziju reprezentacije Kalinić je propustio.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.