Tišina u Madridu: Ponajbolji igrač PL oštro - To što je Ramos rekao i uradio najbolje pokazuje kakav je!

Roberto Firmino se osvrnuo na tvrdnje Ramosa da je Salah želio njega da povredi, ali i da se Brazilac prehladio kada je kap Ramosovog znoja pala na njega.


Fudbaler Liverpoola je komentarisao bez dlake na jeziku. "Da ne raspravljamo puno o Salahu, nadam se da će se oporaviti.
A što se tiče Ramosa on je idiot, to pokazuje njegova izjava", kaže napadač Brazila. Uz to otkrio je da ga je Alison Becker, najtraženiji golman sveijta pitao o Liverpoolu što je podgrijalo nade Redsa da će dovesti fantastičnog golmana Rome. Nakon izjave o Ramosu mnogi priželjkuju finale Brazila i Španije, nema sumnje, da, ako bi se Ramos i Firmino susreli na terenu sve bi prštalo. Doduše, Firmino je rezerva u "Selecao", prednost ima Gabrijel Jesus.

U intervjuu za Sky Sports Thierry Henry je rekao: “Zbog njegovih kretnji, njegove požrtvovanosti, načina na koji odvlači dva centralna defanzivca kako bi stvorio prostor za Mohameda Salaha, Roberto Firmino je najkompletniji napadač u Premier ligi.Ne pričam o njemu kao o igraču sa najboljom završnicom, ali je sveukupno najkompletniji igrač u ligi.” Brazilski reprezentativac je jedan od ključnih igrača Liverpoola otkako je stigao na Anfield iz Hoffenheima za 41 milion eura u ljeto 2015. godine.

 Direktno je učestvovao u čak 44 gola koje su ‘Redsi’ postigli ove sezone, te zajedno sa Mohamedom Salahom i Sadiom Maneom čini nezaustavljiv trio, jedan od najboljih u Europi u posljednjih nekoliko godina.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.