Sada je sve jasno: Zvijezda Bayerna najavljuje - Menadžer će se pobrinuti za sve!

Danas je njemački Bild saopštio da su u Bayernu voljni prodati četiri fudbalera na ljetnom prelaznom roku.


U Bayernu će prodati svakog od pomenutih igrača ukoliko stigne odgovarajuća ponuda, a čini se da se Arturo Vidal i sam sprema za potencijalnu promjenu sredine.
Arturo Vidal je u svojoj posljednjoj izjavi novinarima na određeni način nagovijestio svoj odlazak iz Bayerna Munchena, s obzirom da je istakao da će dobro razmisliti o svim svojim opcijama za budućnost."Moj ugovor važi još godinu dana...", napomenuo je Vidal u razgovoru za La Prensa Austral, pa nastavio: "Veoma sam opušten u vezi svega, znam koliko vrijedim i znam kako se igraju važne utakmice.

Zbog toga i imam toliko ponuda kada počne bilo koji prelazni rok, ali ovaj put namjeravam baš pažljivo razmisliti o svemu." "Moj sadašnji menadžer, Fernando Felichevich, će se sada pobrinuti za sve.Posvetio sam se odmoru tako da novu sezonu mogu dočekati u najboljoj mogućoj formi... Ako i promijenim tim, želim izazove u Ligi prvaka, želim osvajati titule i boriti se za nešto važno", poručio je Vidal.

Jedno je jasno a to je da u Bayern Munchenu treba veliko pospremanje, taj posao je dodijeljen Niki Kovaču. Bayern Munchen kao i dosta velikana danas treba smjenu generacija da bi bili konkurentni u budućnosti a to bi vjerovatno bio trenutni hendikep zbog kojeg to odugovlače.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.