Pravo u metu: Navijači ljutog rivala će biti bijesni - Real dovodi najboljeg!

Kakav bi samo ovo udarac bio za navijače Atletico de Madrida - Prava "bomba" stiže iz Madrida!


Real će aktivirati otkupnu klauzulu za fudbalera Atletika Jana Oblaka - Brzinom svetlosti se pronijela informacije Asa.
Ekipa iz Asa se poziva na portugalske izvore, da je šampion Evrope - komšija Real Madrid poslao ponudu od nevjerovatnih 100 miliona evra za Slovenca i tako automatski stekao pravo da pregovaraju sa njim.U Španiji su otkupne klauzule obavezne, te najveći klubovi često džentlmenski preplate igrača kako to ne ličilo na neku vrstu "otimačine". Tako je "Kraljevski klub" već uradio sa Theom Hernandezom.

Theo Hernandez je bio igrač upravo iz Atletico Madrida, kao i sa Danijem Ceballosem iz Betisa. Portugalci imaju saznanja bliska igraču pošto je Oblak branio u Benfici, a ističe se da je Liverpool odustao od 25-godišnjeg čuvara mreže.Najcrveniji englezi su naširoko poznati po tome što su teški na plaćanju, pa zato su dosta često za male pare dovodili odlične igrače. Iz istog razloga su odustali i od Jana Oblaka - pošto je cijena prevelika. Definitivno će navijači Redsa biti bijesni kad čuju ko ga dovodi.

Isti izvor saznaje i da "Jorgadžije" žele da produže ugovor sa sjajnim golmanom, ali i da dupliraju iznos otkupne klauzule. Ne može Real Madrid bez velikih pojačanja, da li je ovo prvo nakon toliko vremena?

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.