Poželjniji nego ikada: Godine nisu njegov problem - Velikan obećao sedmicu!

Ronaldu je obećana "sedmica", a sada odluka je samo na Portugalcu. Početni pregovori sa najboljim fudbalerom svijeta su počeli.


Već mjesecima unazad špekuliše se o mogućem odlasku Cristina Ronalda iz Real Madrida u toku ovog ljeta.
Najbolji fudbaler svijeta je takvu mogućnost najavio nakon finala Lige prvaka i očigledno je Portugalac nezadovoljan određenim dešavanjima unutar kluba. Navijači Reala nestrpljivo čekaju njegovu odluku.Velike su šanse da nakon devet godina Ronaldo napusti Kraljeve, a španski i engleski mediji tvrde da bi se 33-godišnja zvijezda mogla vratiti u Manchester United. CR je ime stekao u timu sa Old Trafforda gdje je stigao 2003. godine iz lisabonskom Sportinga.

Šest godina kasnije je otišao u Real u tada rekordnom transferu vrijednom 94 miliona eura. Ako odluči da se vrati na Teatar snova čekaće ga njegova "sedmica". Navodno mu je menadžer Jose Mourinho obećao ovaj broj koji je trenutno u vlasništvu Alexisa Sancheza.Pregovori između dvije strane navodno bi trebali početi u narednim danima. Da li će se na kraju i desiti novi veliki transfer Cristiana Ronalda koji je za šest godina u dresu Uniteda postigao 118 golova u 292 nastupa?

Vidjeće se sve u narednim mjesecima, ali svakako da ne treba odbacivati tu mogućnost. U Realu je Ronaldo porušio sve rekorde i postigao je 450 golova u 438 nastupa i osvojio je apsolutno sve moguće trofeje u Madridu.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.