Odluka je donijeta: Španci sigurni - Najbolji mladi igrač napušta Real - Serie A dobija pojačanje!

Kako prenose španski mediji, fudbaler "Los Blankosa" je prelomio. Stigao je minulog ljeta u špansku prestonicu sa epitetom najboljeg igrača Evropskog prvenstva za mlade. 


Nema sumnje da je u pitanju jedan od najtalentovanijih vezista na Iberijskom poluostrvu, ali i u Evropi.
Madriđani su platili 15 miliona Betisu u preselili ga na "Bernabeu". Ipak, još jednom nije bilo puno prostora za mladog španskog reprezentativca, pa su ubrzo počele priče da bi mogao da napusti Madrid.Veliki broj klubova je iskazao interesovanje za njegove usluge, a prema najnovijim informacijama koje ima španski list "Diario Gol" Dani Ceballos je definitivno riješio da napusti Madrid baš ovoga ljeta.

Preseliće se na Apenine, u redove jednog od najvećih italijanskih klubova, u AC Milan. On je svoju odluku saopštio saigračima iz Reala, a nema sumnje da ga "Rosoneri" već čekaju širom raširenih ruku.Gattuso i sportski direktor Mirabelli su izjavili kako im je potreban vezista koji će odmeniti i Kessieja i Bonaventuru, a čini se da bi Ceballos mogao da potpuno odgovori njihovih zahtevima ali svakako nije samo u tome pitanje.

Ipak, Milan je u teškoj finansijskoj situaciji, 15. juna ih čeka konačna odluka Uefe o najavljenim sankcijama, a nakon toga će se znati kakve su im opcije na transfer tržištu i koga će i da li će moći da dovode!

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.