Nisu ga svi zaboravili: PSG dobio jako simpatičnu ponudu - Ben Arfa definitivno putuje iz Pariza!

Jedan francuski tim je uputio zvaničnu ponudu Paris Saint Germainu - Simpatična ponuda za Ben Arfu!


Mali klub nudi Ben Arfi platu od 800 eura i auto za koje se ne zna da li "pali" to jeste da li je uopšte u ispravnom stanju, ali to nije sve.
Hatem Ben Arfa više od godinu dana je van terena. Nekadašnji reprezentativac Francuske je doslovno odbačen od Paris Saint Germaina, ali je njegovoj agoniji došao kraj i sada ima šansu da se vrati na teren. Očekuje se da će početkom jula ovaj fudbaler saznati gdje nastavlja karijeru, a u međuvremenu se javio amaterski tim US Castetis-Gouze.Oni su Ben Arfi dostavili ponudu koja je itekako simpatična. Nude mu platu od 800 eura, 20 eura bonusa za svaki gol i 25 eura za asistenciju. Također, za svaki iznuđeni crveni karton nagrada je 30 eura.

Međutim, ni to nije sve. Ponudili su mu kuću u distriktu Pyrenees-Atlantiques, a ova zajednica se obavezala i da mu osiguraju automobil za koji "nisu sigurni da li pali, ali svakako ide nizbrdo", te su mu obećali svu ljubav i zagrljaje koje nije imao u PSG-u. Ko bi odbio ovakvu ponudu?Unai Emery ga je potpuno izbacio iz ekipe pa nije upisao nijedan nastup ove sezone. Zapravo, posljedni put je zaigrao čak prije godinu dana, još u aprilu 2017., kada je zabio dva gola protiv Avranchesa u francuskom Kupu pa je očigledno da nema nazad...

Ben Arfa o kome govorimo je već napisao oproštajnu poruku na društvenim mrežama. "Uskoro se završava moja avantura u PSG-u i unatoč teškim trenucima, sretan sam što sam nosio ovaj dres. Imaću divne uspomene saigrača, cijenit ću njihovu podršku i uvijek voljeti ovaj klub."

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.