Ni VAR ne pomaže: Sve rade da ga povrijede - Neviđeno od Mundijala 1998!

U jednom trneutku se činilo da se ponovno ozlijedio. "Bilo je bolno, ali nema potrebe za brigom," poručuje Brazilac!


"Nismo zaslužili remi, ali možemo bolje, igrat ćemo bolje. Švicarci su nam pokazali da neće biti jednostavno doći do cilja," poručio je Neymar nakon remija 1:1 sa Švicarskom u nedjelju navečer.
 Brazilac je odigrao čitav susret, a bila mu je to prva službena utakmica koju je igrao nakon februara i loma metatarzalne kosti u stopalu. Švicarci nisu imali milosti prema njemu i utakmicu je završio s 10 pretrpljenih prekršaja.Posljednji igrač koji je primio toliko udaraca na utakmici Svjetskog prvenstva bio je Alan Shearer 1998. godine protiv Tunisa. "Nemam što reći na to. Moje je da igram fudbal, a na sucima je da vide takve situacije.

Pretpostavljam da je to normalno, moramo obratiti pažnju, ali normalno je da trpimo prekršaje." U jednom trenutku Neymar se uplašio nove ozljede, ali je na kraju sve završilo bez problema. "Primio sam udarac, bilo je stvarno bolno ali na kraju nije ništa zbog čega bismo trebali brinuti.Kad se tijelo ohladilo, bol se malo povećala, ali sve je u redu," kaže Neymar. Najbolji igrač Brazila se slaže i s izbornikom Titeom da je pogodak Švicaraca trebao biti poništen zbog ranijeg prekršaja. "Da, rekao bih da je bio prekršaj.

Ali nije moje da pričam o tome, na terenu su četiri profesionalca koji su zaduženi za to i oni moraju raditi svoj posao." Nakon prvog kola skupine E Brazilci i Švicarci imaju po osvojen bod, a vodeća je Srbija koja je pobijedila Kostariku. Sljedeća utakmica za Neymara i društvo bit će upravo protiv Kostarike, a na rasporedu je u petak.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.