Neka nova Roma: Ne ide samo Nainggolan - Najbolji napušta vučicu!

Radja Nainggolan je već dogovorio s Interom, a Roma će u narednu sezonu ući i bez Alissona Beckera.


Roma je riješila da proda neke važne igrače, a nakon Nainggolana po svemu sudeći odlazi i brazilski golman.
Alisson je izjavom nagovijestio da je kraj avanture u Rimu. "Iskreno, stvarno se nadam da ću sve riješiti do Svjetskog prvenstva. Prepustit ću mojim predstavnicima da donesu najbolju odluku i riješe ovaj posao.Imamo brojne opcije i sve ih razmatramo, uz dužno poštovanje Romi", rekao je Brazilac. Alisson je navodno na meti Liverpoola, Real Madrida i Chelseaja, ali još nema nagovještaja gdje bi mogao da nastavi karijeru.

Što se Mundijala tiče, očekuje se da bude jedinica sve vrijeme na golu Brazila, mada ima žestoku konkurenciju u vidu golmana Manchester Cityja Edersona ali vjerovatno da će do kraja turnira biti na golu Brazila osim u slučaju povreda.Prema španskom listu Marca, Alisson ima veliku želju da, kao većina Južnoamerikanaca, karijeru nastavi u Real Madridu. Za Beckera se još zanimaju i drugi velikani kao Liverpool, te Chelsea ali oni nisu tu jedini.

Međutim Brazilac odlučan da pređe u redove evropskog prvaka. Ono što se sada sa sigurnošću može sada reći, da Alisson Becker broji posljednje dane na Olimpicu i samo je pitanje u kojem klubu će završiti.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.