Madrid na nogama: Sve je spremno za novo pojačanje - Pregovori sa velikom zvijezdom prošli odlično!

Atletico Madrid za narednu sezonu ima ogromne ambicije, Greizmann je na izlaznim vratima, ali uprava Madriđana žurno radi na dovođenju zamjene. 


U pitanju je sjajni napadač Edinson Cavani. Prema tvrdnjama Mundo Deportiva predstavnici Atletico Madrida i agent napadača PSG-a Walter Guglielmone, koji je ujedno njegov stariji brat održali su pregovore oko potencijalnog transfera.
Sastanak je održan prije nekoliko sedmica u restoranu Navalcarnero u Madridu, a tamo na tom sastanku su bili i Cavani, njegov agent kao i sportski direktor Atletica Andrea Berta a sastanak se ticao Cavanijevog transfera.Prema prvim saznanjima, sastanak je prošao izrazito dobro i obje strane su zadovoljne ishodom. Cavani je navodno pristao igrati za momčad Diega Simeonea, a Simeone upravo u Cavaniju vidi pravu zamjenu za Griezmanna.

Od Antoinea Griezmanna se očekuje da će vrlo vjerojatno krenuti put Katalonskog velikana - Barcelone. Ovo nije prvi put da su Cavani i Atletico održali pregovore. Prije par sezona je Urugvajac bio vrlo blizu prelaska u Atletico.Ali je tada predsjednik PSG-a odlučio da nije spreman prodati svog najboljeg napadača. Tada su on i Simeone održali par pregovora putem mobitela, a Cavani mu je priznao kako želi obući dres Atletica.

Cavani je izjavio kako bi volio zaigrati zajedno s kolegama iz reprezentacije Godinom i Gimenezom. Kakav će biti rasplet oko odlaska Griezmanna i dolaska Cavanija ostaje da vidimo u danima koji su pred nama.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.