Ljut i razočaran dvojicom: Toliko smo ih platili - A ništa nisu donijeli klubu!

Gattuso je ljut prokomentarisao dvojicu najvećih razočarenja u Milanu: "Skupo su plaćeni, a nisu uopšte ispunili očekivanja!"


Milan je prošlog ljeta potrošio preko 220 miliona eura na pojačanja, pojačali su sve linije tima, stigla je gotovo čitava nova postava.
 Najskuplje je plaćen Andre Silva, koji je doveden iz Porta, a čini se da je perspektivni Portugalac najviše i razočarao. On je postigao svega osam golova u sezoni za nama, pa su se pojavile priče da će već ovog ljeta napustiti "San Siro".Wolves je pokazao interesovanje za njegove usluge. Pored Silve, veliko razočaranje bio je i Nikola Kalinić, koji je pojačao konkurenciju u napadu Milana. Iskusni hrvatski napadač je postigao svega šest golova.

Tako da je i on okarakterisan kao promašaj uprave. Iako i za njega postoje ponude, Milan je prema riječima Genara Gatussa spreman da ih zadrži i ukaže im novu šansu. "Nadam se da će napredovati, Andre Silva je i davao golove.Svi vi pričate o tome kako će oni otići, ali mi ćemo ih čvrsto držati u svojim rukama, dok ne odlučimo šta ćemo sa njima", izjavio je Gattuso. Dakle, izgleda da su Rosoneri odlučili da daju još jednu šansu hrvatsko-portugalskom tandemu.

Vidjećemo da li će im se takav potez na kraju isplatiti. Isto tako biće zanimljivo vidjeti u kakvom sastavu će Milan nastupati naredne sezone s obzirom na sve probleme koji ga pogađaju. Gattuso je poznat po tome što je brz na jeziku i jako eksplozivan, takav je i kao igrač bio pa se često njegovi odgovori u afektu ne trebaju posmatrati sa posebnom ozbiljnošću.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.