Ispovijest zvijezde Serie A: Otac nas je ostavio - A onda se pojavio sa nevjerovatnim zahtjevom!

Želio sam mu dati novu šansu i oprostiti, ali okrenuo mi je leđa. A znali smo biti i mjesec dana bez struje... 


Belgijski tim je u generalci za Svjetsko prvenstvo svladala na domaćem terenu ekipu Egipta sa čak 3:0.
Dio reprezentacije, odlukom selektora Roberta Martineza, nije Romin veznjak Radja Nainggolan pa čovjek ovih dana ima viška vremena i štanca intervjue kao na pokretnoj traci. Nedavno smo tako saznali da teško odbija djevojke koje ga oblijeću iako je oženjen.A za belgijsku TV kuću VTM otkrio je i neke detalje iz teškog djetinjstva. "Bilo nas je troje u kući. Otac nas je napustio, a majka je morala raditi da otplati dugove", otkriva Nainggolan i tu se ne zaustavlja.

"Zarađivala je 1300 eura mjesečno, radeći deset sati na dan. Jeli bismo iste stvari nekoliko puta u sedam dana, a znali smo i mjesec dana biti bez struje!" Nainggolan je svoje mlade fudbalske dane proveo u Beershotu odakle je 2005. kao 17-godišnjak otišao u Piacenzu.Nije mu to bila nimalo laka odluka. "Odlazak u Italiju? Nisam mogao ni želio ići. I htio sam se vratiti nakon šest mjeseci, ali me brat uvjerio da ostanem. U Piacenzi sam zarađivao 1400 eura mjesečno i uspijevao sam 500 eura slati majci. Otac?

Otišao je u Indoneziju prije četiri godine." Nainggolan tvrdi da je bio spreman za novi početak s ocem, ali... "Želio sam mu dati novu šansu, želio sam mu oprostiti no okrenuo mi je leđa i tražio me novac...", otkriva nevjerovatni belgijski fudbaler.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.