GORI POD NOGAMA: PSG satjeran u ćošak - Rasprodaja za opstanak!

Još par dana, dvije prodaje Pastore i Odsonne Edouard nisu dovoljne, nedostaje im još 25 miliona evra, inače UEFA stupa na scenu. 


Ostali klubovi to znaju, pa će Paris Saint Germain morati nešto da smisli... Paris Saint Germain protiv vremena.
Prodaja Pastorea i Odsonnea Edouarda koga je otkupio Celtik definitivno nije dovoljna, to su 35 miliona, potrebno im je još 25 miliona do 1. jula kako bi ostali u granicama FFP i izbegli kaznu UEFA.Ostali klubovi to dobro znaju i sada niko neće da plati realne cijene. Recimo, Valencija odbija da otkupi Guedesa za 50 miliona, Paris Saint Germain se nadao ponudi Kraljevskog klub - Reala Madrida, ali ona nikako ne stiže.

Kako rekosmo, vremena je sve manje, direktor Antero Henrique je razgovarao sa Juventusom oko Rabioa, ali dogovora nema, "Bianconeri" su doveli Emrea Cana, ne žuri im se uopšte, a odbili su i Di Mariju.Vidjećemo šta će se desiti, situacija je veoma interesantna, Bilbao hoće Yurija Berchicija, ali je problem što on ne vrijedi tih neophodnih 25 miliona. Od ostalih, jednostavno nemaju koga da prodaju za taj novac, ili su igrači preskupi, ili su potrebni Tuchelu.

U slučaju da ne nađu rješenje, aktivira se kazna, prvo finansijska, a zatim i nemogućnosti registrovanja više od 20 igrača i eventualno nemogućnost registrovanja novih igrača za Evropu, što bi bilo najgore za Parižane.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.