Englezi sigurni: Ponajveća zvijezda Serie A od 120 miliona se seli - Englezi do genijalnog pojačanja?!

On je neko o kome se najviše piše posljednjih mjesec, pa i više dana a sada je stigao dokaz gdje bi se on mogao uputiti. 


Tako će i ostati dok se ne realizuje njegov transfer. Neće se mediji smiriti dok Sergej ne završi svoj transfer iz Lazija.
Svi mi vjerujemo da će to biti ovog ljeta, da li prije ili posle Mundijala, ostaje da vidimo, ali po svemu sudeći će se to ipak desiti nakon okončanja učešća reprezentacije Republike Srbije na Mundijalu u Rusiji.SS Lazio je postavio cijenu, Sergej Milinković-Savić može da ide ukoliko onaj ko ga želi uplati sumu od preko 120 miliona evra na račun kluba iz prestonice Italije. Da li će to biti Manchester United, Juventus, PSG ili neko četvrti?

Dobro vam je poznato da engleski mediji prate svaki korak Sergeja Milinković-Savića, pa i svaki klik koji napravi na internetu, pa su tako primetili da je lajkovao fotografiju Freda koji je potpisao za Manchester United.Nagovještaj transfera u Manchester United ili je momak samo jednostavno srećan zbog Fredovog transfera? To već ostavljamo vama da procjenite. Uglavnom, navijači Manchester uniteda su u apsolutnom transu.

Sergej Milinković-Savić je u ovoj sezoni postigao zaista mnogo, pravu eksploziju - a u svom pohodu je postigao čak 14 pogodaka te je pomogao da se ostvari 6 pogodaka u 47 odigranih utakmica, po procjenama uglednog portala za procjenu tržišnih vrijednosti fudbalera - Transfermarkta, vrijednost Sergej Milinković-Savića se procjenjuje na 70 miliona eura.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.