Buffon na udaru: UEFA nema milosti - Odluka Francuza visi u vazduhu!

Evropska kuća fudbala ovaj put nije imala nimalo milosti, a sada ćemo vidjeti reakciju ponajvećeg golmana u istoriji. 


Mnogi su pričali da Buffon čeka kaznu UEFA zbog isključenja i rasprave sa sudijom Oliverom da bi saopštio da li nastavlja karijeru.
Spekulacije su išle do toga da PSG u slučaju neke veće kazne neće potpisati ugovor sa Italijanom, odnosno da će on završiti karijeru. Kazna je stigla, čak tri meča, što je za njega veliki udarac.Očekivali smo dvije utakmice kazna, a sada ćemo imati priliku da vidimo kakva je pozicija Parižana, ali i samog golmana. Nije jasno zbog čega bi ovo omelo Paris Saint Germain, ali priča se da nisu spremni da ga plate 8 miliona po sezoni i da propusti pola grupne faze.

Ipak, ako bi uložili žalbu, možda bi kazna i bila smanjena. Sa druge strane, Areola poručuje Italijanu da je on prvi golman, mada niko ozbiljan ne veruje da će Buffon ove godine sjediti na klupi, i sada je bolji od 90 posto golmana.Da je to htio, mogao je da ostane u Juventusu i bude rezerva Szczesny, istina za mnogo manji novac. Sad je sve na Buffonu, čekamo odluku, ali zavisiće i od stanja finansija PSG, odnosno od eventualnog kršenja FFP.

Oni tvrde da nema razloga za brigu, ali je i to jedan faktor koji bi mogao da odluči o samim pojačanjim za sledeću sezonu. Koliko smo imali priliku vidjeti, Thomas Tuchel je već sastavio listu otpisanih o čemu smo već pisali i očekuje se velika čistka.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.