Bezobzirnost bez granice: Legendi udarili na porodicu - Nudi ogromne pare za krivce!

Maradoni pukao film: Daje iz istih stopa pozamašnu svotu onome ko mu pokaže prstom u čovjeka koji je kriv!


Kontraverzni Diego Maradona nudi nagradu od oko 10.000 eura za informacije o autoru audio snimka koji je kružio internetom.
A u kojem se navodi da je preminuo nakon što mu je u utorak pozlilo tokom utakmice Argentina-Nigerija na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. "Dao sam instrukcije o nagradi od 300.000 pezosa osobi koja bude dala tačne i pouzdane podatke o autoru snimka", rekao je Maradonin advokat Matias Morla.Maradoni je pozililo za vrijeme utakmice u Sankt Peterburgu. Najprije euforičan, podržavajući argentinske igrače iz svoje lože, Maradona se osjetio loše a ljekarska pomoć mu je ukazana na samom stadionu.

Morla je rekao da je Maradoni skočio krvni pritisak i da to nije prvi put. "Ljekari su tada preporučili Maradoni (57) da se odmori i da ne gleda drugo poluvrijeme utakmice. Međutim to tražiti od Diega je isto kao da pitate dijete da ne voli svoju majku", dodao je Morla.Na audio snimku koji je kružio na internetu poslije tog incidenta, muški glas sa argentinskim akcentom javlja da je Maradona hospitalizovan i da je preminuo od srčanog udara što je veoma potreslo njegovu porodicu.

 "Maradonine sestre su to čule, a nisu mogle da mene ili Diega kontaktiraju. Jednoj je čak pozlilo, a tako nešto ne smije da se dogodi", dodao je advokat. Maradona je dobro, međutim trebao bi da pripazi na svoje ponašanje.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.