ZNA ZNANJE: Real i Barca se otimaju za Balkanca - Cijena jednog od najboljih veznjaka postavljena!

Torinski velikan - Juventus spreman je ovog ljeta da proda genijalnog bosansko-hercegovačkog veznjaka, a cijena je "sitnica".


Španski i italijanski mediji jučer su objavili informaciju kako se za potpis sjajnog fudbalera Juventusa takmiče Barcelona i Real Madrid.
Pa je torinski tim odlučio iskušati zainteresovane strane. Kako navodi Tuttosport u svom jutrošnjem izdanju, Stara dama je postavila cijenu za Pjanića. Klub koji ga želi dovesti u svoje redove moraće da izdvoji čak 80 miliona eura.A to je cifra ispod koje ga uopšte nemaju namjeru prodavati. Barcelona i Real Madrid taj sigurno novac imaju. Međutim, pitanje je žele li toliko novca investirati u bh. reprezentativca, iako se radi o jednom od najboljih veznjaka Evrope.

Oba kluba vide Pjanića kao idealnog fudbalera za svoju postavku igre i navodno ga namjeravaju angažovati ovog ljeta. I protekle sezone Pjanić je bio sjajan u dresu Bianconera. Nastupio je u 44 utakmice.Miralem Pjanić postigao je sedam golova uz 14 asistencija ove sezone. Pored španskih velikana sa Pjanićem se još povezuje i Manchester City a imajući u vidu kvalitet ovog veznjaka ne bi nas čudilo da bude opšta otimačina za njega.

Juventus je ove godine još jednom pokazao svoju apsolutnu dominaciju u Serie A.  Već su više puta najavljivana pojačanja u Juvetu, naime  plan Juventusa za sada je da vrati svoje bivše igrače: Pogbu i Moratu.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.