VRAĆAJU SE: U susret Ligi Prvaka - 2 pojačanja za povratak u vrh!

Inter iz Milana se uopšte ne šali -  Nerazzurri počeli sa pojačavanjem: Spalletti želi veliku zvijezdu za Ligu prvaka!


Nakon što se plasirao u Ligu šampiona Inter je već počeo da traži adekvatna pojačanja za najelitnije fudbalsko takmičenje na svijetu.
Trener Luciano Spalletti i uprava kluba neće ništa prepustiti slučaju i žele da stvore ekipu koja se može takmičiti na najvišem nivou koja neće biti u podređenom položaju u odnosu na najbolje evropske timove.Upravo zbog toga već je održan sastanak sa agentom Alessandrom Beltramijem, čovjekom koji zastupa Nicolu Barellu i Radju Nainggolana. Upravo je ovaj drugi prva meta Intera u ovom trenutku.

Podsjetimo, on se i ranije povezivao sa prelaskom u Nerazzurre, a čini se kako su se sada kockice za obje strane konačno poklopile. Prednost Intera u odnosu na prethodne prelazne rokove je naravno Liga prvaka.Ali i trener Luciano Spalletti koji je već sarađivao u Romi sa Nainggolanom. U svakom slučaju, ako bi do transfera na kraju došlo, logično da bi to bilo iznenađenje obzirom da bi Nainggolan prešao u klub koji nema toliko uspjeha kao Roma proteklih godina.

 Osim njega, već smo pomenuli da je želja i Barella, a riječ je o 21-godišnjem fudbaleru Cagliarija koji igra u veznom redu i koji je u prethodnoj sezoni odigrao 34 utakmice u Seriji A te je postigao šest golova.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.