STRAH I TREPET: Drem team koji bi tresao Evropu - A ne košta ništa!

Dream Team koji ne košta apsolutno ništa bio bi predvođen velikim svjetskim zvijezdama - A mnogi velikani bi mu zavidjeli!


Bliži se i zvanično kraj ovogodišnje fudbalske sezone, barem klupske, a postoji jedan ozbiljan tim igrača koji će postati slobodni.
Dobro, kada kažemo slobodni mislimo na to kako će im na ljeto isteći ugovori s trenutnim klubovima, ali svi oni uglavnom već imaju razrađen plan i znaju već gdje će i za koga igrati u novoj sezoni.Ali ako bismo birali najboljih 11 igrača koji ostaju na kraju sezone bez ugovora, pošto su odbili da produže saradnju s trenutnim poslodavcima, onda dobijemo ekipu koja bi bila strah i trepet i za one najveće u Evropi.

Ne vjerujete? Zamislite sljedeći tim: Lukas Hradecky (Frankfurt) - Luke Shaw (Manchester United), Stefan de Vrij (Lazio), Giorgio Chiellini (Juventus), Achraf Hakimi (Real Madrid) - Bernard (Šahtar)Emre Can (Liverpool), Jack Wilshere (Arsenal), Max Meyer (Schalke) - Fernando Torres (Atletico) i Mario Balotelli (Nica). Još nije poznato gdje će ovi igrači nastaviti karijere, ali izvjesno je da će De Vrij u Inter, Can u Juventus.

Chiellini možda čak i ostane u Torinu, Torres se navodno seli izvan Evrope, Wilshere se povezivao s Milanom, Balotelli je navodno spreman za povratak u Seriju A i reprezentaciju Italije.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.