Selektor glasno: Francuzi da pobijede - Pa njihov igrač na derbi nosi rivalove boje?!

Zbog individualne želje za dokazivanjem imaju mnoštvo grešaka, a također im nedostaje i vođa na terenu, igrač poput Zidanea, rekao je Hareide!


Do početka Svjetskog prvenstva ostalo je još 20 dana, a neki dvoboji, konkretno verbalni već su počeli.
Tako je danski izbornik Age Hareide kritizirao Francusku, reprezentaciju koja uz Njemačku i Brazil slovi za jednog od favorita prvenstva u Rusiji: "Gledao sam njihovu utakmicu protiv Švedske i nisu pokazali nešto posebno.Kvaliteta njihovih igrača je neosporna, ali mislim da su individualno puno jači, nego ekipno." "Pokazali su određene nedostatke, prvenstveno zbog individualne želje za dokazivanjem, a također im nedostaje i vođa na terenu.

Nedostaje im igrač poput Zidanea koji drži ekipu na okupu. Kante to sigurno nije, a Pogba ima previše oscilacija. Pa čovjek je na derbi s gradskim rivalom Cityjem došao s kosom obojanom u plavo i bijelo.Očekujem da će protiv nas izaći onda u crvenoj i bijeloj boji. Mislim kako Pogba puno više pazi na izgled, nego na izvedbe na terenu", zaključio je Hareide. Reprezentacija Danske je Svjetsko prvenstvo u Rusiji izborila nakon dodatnih kvalifikacija protiv Irske.

Iako je prva utakmica u Danskoj završila 0:0, Tottenhamov Christian Eriksen i društvo su fantastičnom pobjedom 5:1 odveli Dansku na peto svjetsko prvenstvo, na kojem će igrati u skupini s Francuskom, Peruom i Australijom.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.