Ronaldo između 2 vatre: Da li krenuti putem novca ili poslušati najbitnijeg savjetnika?!

Real Madrid je na krilima Ronalda u zadnjih nekoliko godina osvojio sve što se moglo osvojiti. Ušli su u historiju kao jedini klub koji je tri godine zaredom na tronu Evrope, a sam Portugalac osvojio je sve individualne nagrade koje je mogao osvojiti.


Nakon trijumfa nad Liverpoolom u finalu Lige prvaka prije nekoliko dana, Cristiano Ronaldo šokirao je navijače kada je najavio mogući odlazak iz Real Madrida.
Ukoliko ostane u Evropi, vjeruje se da Cristiano Ronaldo može igrati u Paris Saint Germainu i Manchester Unitedu, a njegova majka Dolores Aveiro, rekla je da bi svog sina voljela vidjeti ponovo u Engleskoj.“Volim Pariz, dolazim sa vremena na vrijeme, a posljednji put sam bila kada je moj sin osvojio Zlatnu loptu. Ali iskreno, voljela bih da se vrati u Manchester United”, izjavila je majka Cirstiana Ronalda.

Ronaldo je uvijek izuzetno poštovao mišljenja i odluke svoje majke, pa je tim povodom čak i ostavio manekenku Irinu Shayk.Irina nije poštovala njegovu majku i tako jasno stavio do znanja ko mu je prioritet.Hoće li njene riječi biti dovoljne da Ronaldo prevagne na stranu engleskog viceprvaka za proteklu sezonu, ostaje da vidimo. Napominjemo da je Ronaldo u Manchesteru proveo 6 godina od 2003. do 2009. i upisao 292 nastupa.

United je završio ove sezone čak 19 bodova iza Cityja. Kao rezultat tog zaostatka Mourinho po navodima medija želi još više zvijezda, kao i Ronalda, nebitno što ima 33 godine, svakako mu odgovara. 54-godišnjak vidi Ronalda kao savršenu kupovinu kako su ostali mega igrači već odlučili kuda će ići...

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.