Real ne vjeruje: Navijači van sebe - Jedan od najvećih ikada napustio klub!

Iznenadna konferencija za novinare Zinedina Zidana danas u Madridu, a šta je bio pravi razlog upravo smo saznali. 


Zinedine Zidane više nije trener Real Madrida. On je u 13 časova saopštio tu odluku javnosti, pošto je sazvao konferenciju za medije, iznenada.
Zizu je radio kao pomoćnik Ancelotiju i Mourinhu u Real Madridu, zatim je preuzeo Castillu, B tim aktuelnog prvaka Evrope, da bi nakon odlaska Rafaela Beniteza u januaru 2016. godine stigao na čelo slavnog kluba.Od tada je osvojio tri puta Ligu prvaka, dva puta UEFA Super kup, dva puta Svjetsko prvenstvo klubova, jednu Primeru i jedan Super kup Španije. Izgleda da je postojao konflikt između njega i Florentina Pereza.

Sve je kulminiralo poslednjih par dana, počevši sa Baleom, Benzemom pa sve do sada sa Mbappeom. "Donio sam odluku da ne vodim Real Madrid naredne sezone", rekao je Zinedine Zidane danas na konferenciji za medije.On je sjeo na užarenu klupu 2016. godine nakon odlaska Rafe Beniteza, a danas je saopštio javnosti da neće više biti trener ovog kluba. "Ovo je pravi trenutak za sve. Možda vam izgleda čudno, ali je ovako najbolje za sve, posebno za ekipu.

Ekipa će nastaviti da pobjeđuje, timu je bila potrebna promjena, drugačiji metod rada", rekao je Zinedin Zidan. "Oduvijek ću biti zahvalan na ovoj šansi", rekao je Zidan. Ko bi mogao naslijediti francuskog stručnjaka?

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.