PSG ODUŠEVLJEN: Francuzi spremili 170 miliona - Zvijezda Serie A na ulaznim vratima!

Zvijezda Serie A je sve bliže odlasku u PSG! Treća sezona u Seriji A je zvijezdi donijela igračku eksploziju! 


Srpski reprezentativac blista u Laziju, komanduje igrom, daje golove i dobija pohvale sa svih strana.
Tako da i ne čudi što doslovno ne prođe dan a da se u medijima ne licitira s novim poslodavcem. Posljednje informacije koje je plasirao L'Equipe govore da je Sergej Milinković-Savić najbliže odlasku u Francusku.Tačnije u Paris Saint-Germain za koji je svojedobno u razdoblju od 2008. do 2010. godine nastupao i njegov agent Mateja Kežman. Klubovi su navodno u stalnom kontaktu i ne bi bilo iznenađujuće da se cijeli posao finalizira u narednim sedmicama.

Tako da bi bogati pariški klub u borbi za potpis 23-godišnjeg Milinković-Savića mogao pobijedi Juventus, Manchester United, Real Madrid... Ranije se pisalo da Sveci spremaju ponudu koju na Olimpicu neće moći da odbiju.Ponuda je zapanjujućih 170 miliona eura. Vidjet ćemo hoće li se obistiniti pisanje uglednog francuskog medija, ili ćemo vidjeti novi preokret ali ako neko ima novca da kupi Sergej Milinković-Savića - to su parižani.

Sergej Milinković-Savić je u ovoj sezoni postigao zaista mnogo, pravu eksploziju - a u svom pohodu je postigao čak 14 pogodaka te je pomogao da se ostvari 6 pogodaka u 47 odigranih utakmica, po procjenama uglednog portala za procjenu tržišnih vrijednosti fudbalera - Transfermarkta, vrijednost Sergej Milinković-Savića se procjenjuje na 70 miliona eura.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.