Najveća zvijezda finala najavila transfer: Razočaran sam - Znam šta mi treba!

Velški fudbaler, Gareth Bale, najzaslužniji je što je Real Madrid sinoć slavio sa 3:1 protiv Liverpoola u finalu Lige prvaka.


Bale je utakmicu u Kijevu počeo s klupe za rezervne igrače, ali mu je Zinedine Zidane dao šansu u drugom dijelu kod rezultata 1:1.
Velšanin je to maksimalno iskoristio i skoro u prvom dodiru s loptom spektakularnim škaricama pogodio je za 2:1. U trenutku do je Liverpool vršio pritisak i pokušao doći do izjednačenja na scenu je ponovo stupio Bale koji je prelomio meč.Igrač Reala je uspio dalekometnim udarcem da zatrese mrežu Redsa, ali uz veliku pomoć golmana Kariusa. No, Bale nakon meča nije bio previše raspoložen. "Razočaran sam što nisam počeo utakmicu.

Osjećao sam da to zaslužujem, ali trener je donio drugačiju odluku i ne mogu tu ništa uraditi. Treba mi da igram iz sedmice u sedmicu i to se baš nije dešavalo ove sezone. Ne znam koji je razlog za to.Sjest ću na kraju sezone i razgovarati sa svojim agentom, pa ćemo vidjet šta i kako dalje", rekao je Bale i samim tim najavio svoj veoma mogući transfer iz velikana kome on nije prioritet, a mnogi spekulišu da se vraća u Tottenham.

Igrom u Kijevu je Bale mnoge navijače očarao i vratio vjeru u sebe, a samim  tim je i dobro digao sebi cijenu, nakon ova dva gola vrata većine velikana će za njega biti širom otvorena a neće se ni štediti na Velškoj zvijezdi!

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.