Mourinhova poslednja šansa: 5 odličnih pojačanja za 300 miliona - Sa druge strane stola jedan od najtežih!

Sve je sada poznato, Mourinho hoće ovih pet pojačanja, a suočio se sa najtvrđim pregovaračem na svijetu! Portugalac ima veoma jasan plan, ali kad vidite ko sedi sa druge strane stola, prva meta djeluje kao nemoguća misija! 


U svijetu fudbala važi, najgore je pregovarati sa Danielom Levyjem. Predsjednik Tottenhama uvijek istjera ono svoje, ali čini se da je zahtjev koji je ispostavio pred Manchester United zaista nemoguć.
Toby Alderweireld nije u prvom planu kod Pochettinoa, ali u Tottenhamu tvrde da je u pitanju najbolji štoper lige. Levy je navodno od Uniteda tražio oko 75 miliona funti za Belgijanca koji bi zajedno sa Van Dijkom postao najplaćeniji defanzivac svih vremena.Narednog ljeta može da ode za 30 miliona evra, ali to predsjednika Tottenhama ne brine puno. Veliko je pitanje hoće li United uopšte razmišljati to da plati. Tottenham hoće da proda Belgijanca, koga navodno žele Barcelona i Juve.

Sve to kako bi kupio Matthijs de Ligta iz Ajaxa i upario ga sa Sanchezom sa kojim je već igrao za "Kopljanike". Ostale Mourinhove mete su lakše. Već je poznato da će stići Fred iz Shaktara koji je bio meta Cityja, ali je Pep odustao, pa će brazilski reprezentativac verovatno u United, kažu da je transfer već dogovoren.Potreban im je još jedan vezni igrač, želja je Sergej Milinković Savić, a jutros je Paul Scholes uzburkao duhove riječima da United treba da proda Pogbu ako je ovaj nezadovoljan i traži da se vrati u Juve. Ipak, to ne izgleda vjerovatno.

Od pojačanja Uniteda treba pomenuti Williana za koga su spremni da mijenjaju Martijala, u suprotnom, Francuza će prodati van PL, i to za sumu od oko 60 miliona evra. Peto pojačanje uz Williana bi trebalo da bude Djibril Sidibe iz Monaca koji bi zauzeo poziciju lijevog beka, pošto Juventus izgleda nema nameru da proda Alexa Sandra.

Tu ima još opcija, svakako da će Mourinho željeti da pojača bekovske pozicije, ali i vezni red, spreman je da potroši oko 300 miliona evra na pojačanja i to će biti njegova posljednja šansa da promeni United.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.