Hrvač sa Old Trafforda: United ovaj put nije uspio doći do pobjede - Ali Pogba jeste!

West Ham i Manchester United sinoć su remizirali sa 0:0 u zaostaloj utakmici 31. kola Premierlige.


West Ham i Manchester United odigrali su u Londonu bez golova u zaostaloj utakmici 31. kola Premierlige.
Manchester United osvojenim bodom je osigurao drugo mjesto na ljestvici kolo prije završetka prvenstva, dok je West Ham 15. s 39 bodova. Ne odveć zanimljivu utakmicu obilježio je fizički sukob Marka Noblea i Paula Pogbe u finišu susreta.Nakon jednog duela pobješnjeli kapetan West Hama kao ofuren podigao se s trave i krenuo prema veznjaku Manchester Uniteda. Prsima je udario francuskog reprezentativca, a ovaj mu je odgovorio čvrsto ga stisnuvši oko grudi.

U djeliću sekunde Noble je uzvratio Pogbi uhvativši ga objema rukama za glavu, nakon čega ga je očito fizički snažniji Francuz bacio u stranu i prostrijelio oštrim pogledom a već je svima bio jasan ishod.Nastala je velika gužva, u okršaj su se umiješali igrači su obje strane, a sudac Johm Moss riješio je situaciju tako što je Nobleu i Pogbi pokazao žute kartone, iako je tu možda bilo materijala i za isključujuće kartone.

Naposljetku su se Pogba i Noble ipak sportski pozdravili i izmirili. A Jose Mourinho je nakon meča na press konferenciji kroz smijeh izjavio da mu se činilo od svog njihovog grljenja da su zaljubljeni!

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.