CRISTIANO PRELOMIO: Ako ga dovedete - Znam gdje ću otići!

Cristiano Ronaldo je spreman da napusti Real Madrid i ode u svoj stari klub - gdje ga čekaju raširenih ruku!


Ronaldo je odlučio da se zaštiti od mogućeg novog rivala u klubu, te je zaprijetio upravi Reala da ukoliko dođe nova zvijezda on definitivno odlazi.
Ako Liverpoolov talisman - Mohamed Salah krene ka Bernabeu ovog ljeta, Ronaldo napušta Real, navode razni mediji u Španiji. Ronaldo ne želi da druga zvijezda preuzme njegovu ulogu ključnog igrača Real Madrida!Kako Don Balon kaže, Ronaldo je rekao Realu da ima veličanstvenu ponudu na stolu i da bi mogao da izvrši senzacionalan povratak na Old Trafford. Manchester United je ostao povezan sa Ronaldom usled njegovih problema sa ugovorom na Bernabeuu.

Tridesettrogodišnjak želi da nastavi svoje rivalstvo sa Messijem i da mu ispunjavaju njegove uslove. A ukoliko odbiju da poštuju njegove želje, ne bi se libio da napusti Real i ode u United gdje bi ga odlično dočekali i prihvatili, na terenu kao i zbog komercijalnih dobiti, tvrdi Don Balon.Jose Mourinho je postao očajan tražeći nekoga ko će povesti United kako bi opet bili prvaci, a to Ronaldo svakako može. United je završio ove sezone čak 19 bodova iza Cityja. Kao rezultat tog zaostatka Mourinho po navodima medija želi još više zvijezda, kao i Ronalda, nebitno što ima 33 godine, svakako mu odgovara.

54-godišnjak vidi Ronalda kao savršenu kupovinu kako su ostali mega igrači već odlučili kuda će ići. Neymar neće vjerovatno biti pušten iz PSG-a nigdje, uprkos izvještajima koji govore da bi mogao jer arapi jednostavno imaju previše novca i ponosa da bi sebi dopustili da ga izgube.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.