Balotelli dolazi - Italijani sigurni: Borba za Scudetto je već u najavi!

Italijani znaju gdje kontroverzni "Super Mario" nastavlja svoju karijeru, a u najavi je to da će se boriti se za Scudetto! 


Kako stvari stoje, kontroverzni napadač će se naredne sezone boriti za titulu u Italiji. Carlo Ancelotti je danas i zvanično postavljen za novog šefa struke ekipe Napolija.
On je naslijedio Mauricija Sarrija na toj funkciji, koji bi karijeru trebalo da nastavi u Premijer ligi. Već smo pisali o mogućim pojačanjima Napolitanaca nakon dolaska Ancelotija, a sada se u italijanskim medijima pojavilo novo ime.Naime, mediji sa "Apenina" prenose da bi uskoro pod Vezuv mogao da stigne i zvijezda Nice - Mario Balotelli. Italijanski reprezentativac je imao dosta dobru sezonu u Francuskoj, tačnije najbolju u karijeri, a ne pravi više stare ispade.

Postigao je 26 golova na 38 takmičarskih nastupa za Nicu, ali je odavno obelodanio da će ova sezona biti njegova posljednja na Azurnoj obali. "Super Mariju" ističe ugovor sa klubom kroz nešto više od mjesec dana, pa će zainteresovane strane moći da ga dovedu bez plaćanja ikakvog obeštećenja.Tako je očigledno skrenuo i pažnju ekipe iz Napulja, a italijanski mediji prenose i par zanimljivosti, koje su podgrijale ovu priču. Naime, fudbalski klub Napoli je na "Instagramu" zapratio nalog Maria Balotelija.

To dobija na težini, ako u obzir uzmemo činjenicu da klub sa "San Paola" na ovoj društvenoj mreži prati samo 62 različita naloga, a to su u glavnom drugi klubovi ili njihovi sadašnji i bivši igrači. Italijani takođe dodaju da Balotellijeva ćerka Pia živi u Napulju sa svojom majkom, bivšom Balotellijevom devojkom, Rafaelom Fiko.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.