ARSENAL ODREDIO CIJENU: Bek Arsenala meta 3 velikana, kreće trka za ljetni transfer!

Fudbalski klub Arsenal je ipak odredio cijenu  i potpuno je spreman da se odrekne svoga beka.


On svakako ne blista ove sezone, često je bio na meti kritičara, a u poslednje vrijeme nije igrao zbog lakše povrede i to se nije mnogo odrazilo na igre Arsenala.
Dejli mejl je danas plasirao informaciju da je Arsenal odredio cijenu na 50 miliona funti, odnosno 56 miliona evra za brzonogog desnog beka. Prethodnih meseci, on se povezivao sa povratkom u Barsu, ali i sa odlaskom u Juventus ili Mančester siti.Naravno radi se o nikom drugom do Hektora Beljerina, njihovog defanzivca. Stvar je i u tome što ni se Nelson Semedo još uvijek nije adaptirao na Barsin Kamp nou, pa je Pep Gvardiola jako nezadovoljan Danilom.

Desno praktično ima samo Vokera, dok i Juve kuburi na desnoj strani od odlaska Danija Alveša, pošto De Šiljo ipak nije ta klasa. Plan Arsenala je da zaradi novac kako bi mogao da investira u novog štopera, centralnog veznog igrača i zadnjeg veznog.Zanimljivo je da dosta ljudi nije zadovoljno igrom Hektora Beljerina, kao ni igrom engleskog kluba. Navijači su isto tako nervozni zbog Arsenalovog niza od tri redna poraza prije pobjede nad Votfordom.

Na nama ponovo ostaje da vidimo kako se piše Beljerinu a i Arsenalu, kao i koga bi to mogli da dovede kako bi poboljšali igru. 

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.