POSLEDNJE TVRDNJE - STVAR JE GOTOVA: United je PSG-u malo platio, a veoma mnogo dobio!

Brazilski fudbaler koji trenutno igra u PSG-u navodno ide na Otok i to u redove slavnog kluba. 


Krilni nogometaš PSG-a je, prema poslednjim informacijama i svemu onome što je objavio Canal+, novi igrač Manchester Uniteda.
Zvanično, naravno, još nije, ali ugledni izvor je objavio da je nogometaš definitivno pojačao trenutno drugoplasiranu ekipu Premier lige. Canal + tvrdi kako je Manchester United dogovorio sve s PSG-om i to za 25 miliona eura.Ovo je cifra koja je za današnje uslove možemo slobodno reći, sića, pa će tako Lucas Moura stići i više nego povoljno na Old Trafford i tako pojačati ekipu Josea Mourinha.

United je imao želju da ga posudi do kraja sezone, ali u PSG-u žele da završe posao na trajnoj osnovi, dok je igrač spreman u svakom slučaju da obuče dres Crvenih vragova. Mourinho očajnički želi da pojača igrački kadar u januaru, a u Mouru vidi dobrog i prodornog ofanzivca koji trenutno nema previsoku cijenu.Moura je ove sezone odigrao tek 72 minute u Ligi 1 i spreman je da potraži novi klub. PSG je doveo dosta velikih pojačanja u ofanzivnom dijelu, pa je sve manje mjesta za Mouru.

Za Brazilca se zanima još klubova, no ipak se čini da će ubrzo postatio dio Unitedove porodice. Podsjetimo da je u PSG došao iz Sao Paula 2013. godine i da je u 228 nastupa za Parižane dao 45 golova, a Le Parisien tvrdi da je pored Uniteda imao razgovore i s Liverpoolom.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.