BIRA IZMEĐU 2 NJEMU IDEALNE OPCIJE: Ibra bi već na kraju mjeseca mogao napustiti United!

Napadač Manchester Uniteda Zlatan Ibrahimović (36) mogao bi napustiti ekipu sa Old Trafforda već na kraju ovog mjeseca. 


Iskusni i planetarno popularni švedski napadač je pred početak sezone dogovorio novi jednogodišnji ugovor sa Crvenim đavolima.
Međutim, kako navodi Yahoo Sport, Zlatan kako stvari trenutno stoje neće završiti sezonu u redovima tima sa Old Trafforda i on će i prije nego se očekivalo napustiti Manchester i karijeru nastaviti na drugoj lokaciji.Ibrahimović bi navodno već na kraju mjeseca mogao otići iz kluba, a kao nove destinacije spominju se Sjedinjene Američke Države i Kina, a ove dve zemlje mu posebno pogoduju iz jednog razloga.

Sezona u ovim državama počinje u martu što je idealna situacija za švedskog napadača. Ibrahimović bi tako imao dovoljno vremena da se oporavi od povreda koje je imao i navodno je spreman da napusti klub.Sa druge strane, United bi želio da Ibra ostane do kraja sezone na Teatru snova, ali su mu spremni izaći u susret i spremni su ga osloboditi ugovora uz određenu nadoknadu.

Zlatan je trenutno van stroja u ekipi Josea Mourinhoa i to sve zbog povrede koljena i ta pauza će sigurno trajati do kraja januara, a pitanje i nakon toga koliko bi mogao dobijati šanse u prvom timu Uniteda.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.