Novi rat Pepa i Murinja, Siti i Junajted imaju istu primarnu metu od 100 miliona!

Pep Gvardiola i Žoze Murinjo imaju istu metu za letnji prelazni rok, ko će pre do njega Mančester siti ili Mančester junajted?


Španski list ''El Confidencial'' danas je ekskluzivno preneo da će Pep Gvardiola i Žoze Murinjo voditi veliki rat za potpis Paola Dibale!
Prema ovom izvoru, zvezda Juventusa nalazi se na meti oba mančesterska kluba koji će na leto po svaku cenu pokušati da ga dovede.

Što se tiče Junajteda, iako je drugačijih karakteristika, Paolo Dibala bi trebalo da bude zamena kada Zlatan Ibrahimović napusti klub, odnosno da postane prvi napadač, a nije isključeno da igra u tandemu sa Antoanom Grizmanom koji je takođe velika želja Žozea Murinja. 

S druge strane, ovaj list piše da Gvardiola mašta o idealnom napadačkom triju sa Aguerom, Dibalom i Davidom Silvom i da će pokušati da ga oformi na leto. 

Kada je u pitanju cena, spekuliše se da Juventus neće pustiti Dibalu ispod cifre od 100 miliona evra, što je donekle i očekivano u današnjem svetu fudbala.

Ne reba zaboraviti da Dibalu žele i Barselona i Real Madrid, stoga bi mogao da bude najveća zvezda letnjeg prelaznog roka.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.