Lopov u Cirihu: Ukrao šest skupocjenih satova vrijednih 100.000€

Satovi vrijedni oko 100 tisuća eura završili su na krivim rukama, a dobitnici su dobili rezervnu garnituru. Proizvođač se obvezao poslati im original kad i ako policija pronađe lopova 


Švicarski mediji objavili su vijest koja je pokvarila Fifinu gala večeru u Zürichu.
I dalje nepoznati razbojnik ukrao je šest skupocjenih satova marke Hublot koji su trebali biti uručeni laureatima, Modriću, Ronaldu i ostalima

Satovi vrijedni oko 100 tisuća eura završili su na krivim rukama, a dobitnici su dobili rezervnu garnituru. Proizvođač se obvezao poslati im original kad i ako policija pronađe lopova.

Podsjećamo,  Cristiano Ronaldo i službeno je vladar svjetskog nogometa u 2016. Nakon osvajanja Zlatne lopte i Fifa je Portugalca proglasila najboljim nogometašem.

Iza njega ostali su i Leo Messi i Antoine Griezmann. Međutim, bilo je to i očekivano, CR7 je u 2016. osvojio europski naslov s Portugalom i Ligu prvaka s Realom. To su bili dovoljno jaki argumenti za Ronaldov novi Fifin trofej u karijeri.

Fifa je posljednjih šest godina nagradu dodjeljivala u suradnji s France Footballom, no od 2017. svjetska nogometna organizacija opet ima vlastitu nagradu. Od 2009. do 2015. Ronaldo je još dvaput bio proglašavan najboljim, a Messi, kojeg nije bilo Zürichu, četiri puta.

O pobjedniku su odlučivali glasovi izbornika i kapetana svih reprezentacija te novinara i navijača.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.