Agent potvrdio - Kolarov izabrao naredni klub, oblači dres velikana!

Srpski reprezentativac karijeru će nastaviti u ruskoj Premijer ligi. 


Aleksandar Kolarov po isteku ugovora neće više biti u planovima Pepa Gvardiole, što znači da će na leto biti slobodan u izboru nove sredine. 
Njegov agent Serđo Berti potvrdio je da je u ovom momentu, Srbin najbliži prelasku u moskovski Spartak, koji je inače i bratski klub Crvene zvezde. 

- Spartak iz Moskve je Kolarovu najpoželjniji klub za nastavak karijere. Veliku ulogu u tom stavu igra i bliskost između dva naroda, ruskog i srpskog, ali i ambicije jednog od najjačih klubova istočne Evrope. Spartak je veliki klub i iako ne nudi finansijske mogućnosti kao Kina, to neće biti prepreka za Kolarova. Moj klijent je postavio najviše ciljeve u nastavku karijere i jedan od njih je da igra u Ligi šampiona. To je jedan od bitnih faktora koji će pomoći Spartaku da angažuje Kolarova - rekao je Berti za ruske medije. 

Kolarov je član Mančester Sitija još od 2010. godine, a prethodno je tri godine branio boje rimskog Lacija. U našoj zemlji je na početku seniorske karijere igrao za Čukarički i OFK beograd.

Pošalji na: |

Objavi ovaj članak na:
Pokreće Blogger.